Hei ja ihanaa, että olet sivuillani!


Olen Juliaana, lapsi- ja perhekuvaaja pääkaupunkiseudulta ja kolmen pienen äiti. Studioni löytyy Helsingin Suutarilasta. Rakastan tärkeiden hetkien tallentamista ja niissä mukana elämistä. 


Tärkeimpiä asioita minulle kuvatessa ovat herkkyys, aitous ja ilo. Haluan ikuistaa oikeita hetkiä pyrkien luonnollisuuteen, ohjaten ihmisiä heidän parhaiden puoliensa esiin tuomiseksi. Kuvaan luonnonvalolla - se tuo kuviin ihanan pehmeyden ja herkkyyden.


Haluan kuviini tunnetta ja tarinaa, ja sen takia olen erikoistunut perhe- ja hääkuvaugenreen. Näihin toki lukeutuvat myös kaikki pariskunnista odotuskuvauksiin. Häissä käsinkosketeltava ainutlaatuinen tunnelma saa aina aikaan kylmät väreet. Myös perheet ovat minulle tärkeitä, sillä mikä olisikaan parempaa kuin ikuistaa tärkeimmät ihmiset, tuo ainutlaatuinen ajanjakso elämästä kuvamuistoiksi.


Haluan tutustua myös sinun tarinaasi, ja päästä tallentamaan juuri ne teille tärkeimmät hetket. Olen aina luottamuksenne arvoinen, ja suhtaudun tehtävääni suurella sydämellä ja ammattimaisella otteella. 


Nähdään <3


kuvaaja_helsinki, lapsikuvaus_helsinki_ vauvakuvaus_helsinki

Missä kuvataan?


Kuvaan niin miljöössä kuin upealla luonnonvalostudiollani. Valoisa ja kaunis studio sijaitsee Helsingin Suutarilassa osoitteessa loisteputki 4 C, 3 krs. Paikalla on erilaista rekvisiittaa, jotka ovat käytössä kaikkiin studiokuvauksiin. Varatessa kuvausta, kerro kummassa juuri sinä haluaisit kuvattavan.

Tutustutaan lisää instagramissa!


@photography.juliaanajus