Usein kysytyt kysymykset

Miten varaan kuvausajan?

A. Kuvausvarauksen voi tehdä kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta, tai esimerkiksi yksityisviestillä instagramissa. Kuulen mielelläni, millaisesta kuvauksesta olisitte kiinnostuneita ja milloin. Vastaan aina kaikkiin viesteihin noin 2-3 arkipäivän sisällä.

Varauksen yhteydessä asiakas saa kattavan infon kuvauksesta ja siihen valmistautumisesta. Kuvausvaraus on vahvistettu, kun asiakas kuittaa kuvausehdot hyväksytyksi.

Milloin kuvausaika kannattaa varata?

A. Mitä aijemmin kuvaus varataan, sitä todennäköisimmin kuvaus onnistuu toivomaanne ajankohtaan. Kuvausajat menevät yleensä 1-3 kuukauden päähän yhteydenotosta kuvauksesta riippuen.

Hääkuvaukset varataan usein jopa yli vuotta etukäteen, mutta varsinkin muille kuin sesonkikaudelle voi vapaata löytyä lyhyemmällä varoitusajalla. Aina kannattaa kysyä.

Milloin on hyvä aika tulla vastasyntyneen kuvaukseen

A. Kuvaan vastasyntyneet mielellään 5-14 vrk ikäisenä. Tällöin vauva on usein vielä kovin unelias ja helposti käsiteltävissä kuvauksen aikana. Kahden ensimmäisen viikon aikana kaikki suloiset vastasyntyneen piirteet ovat myös vielä hyvin tallella.

Aina kuitenkin mennään äidin ja vauvan voinnin ehdoilla, ja mikäli jotain tulisi, voidaan kuvaus tehdä aivan hyvin myös myöhemmin. Yhtä ihanat ja onnistuneet kuvat saadaan tällöinkin.

Miten kuvaus maksetaan, ja onko sitä mahdollista maksaa osissa?

A. Kuvaus maksetaan kokonaisuudessaan, kun asiakas on valinnut haluamansa kuvat koevedosgalleriasta. Kun maksu on suoritettu, kuvien toimitus on noin 2-3 arkipäivää.

Kuvauksen voi hyvin myös maksaa erissä ennen kuvausta ja kuvauksen jälkeen. Mainitsethan tästä toiveesta varauksen yhteydessä.

Miten ja milloin kuvat toimitetaan?

A. Noin 2-3 viikkoa kuvauksen jälkeen saatte sähköpostiinne linkin, josta löytyy koevedosgalleria kuvistanne. Valita voitte haluamanne kuvamäärän tai tilata koko tarinallisen gallerian. Kuvien tilaus tehdään kuvapalvelimen kautta, jonka jälkeen lähetän teille laskun kuvauksesta ja kuvista. Tilattavat kuvat ovat jpg-tiedostoja.

Valmiit kuvat toimitetaan 2-4 arkipäivän kuluessa maksusuorituksesta.

Onko miljöökuvausta mahdollista siirtää, jos sataa?

A. Mikäli kuvausajankohta näyttää sään puolesta huonolta, kuvausta voidaan aina siirtää toiseen ajankohtaan veloituksetta. Kuvata voidaan hyvin myös studiollani Helsingin Suutarilassa. Kuvausaikaa siirrettäessä pyrin löytämään teille uuden kuvausajan lähipäiviltä.

Lahjakortti kuvaukseen?

A. Kaikkiin kuvauksiin on mahdollista ostaa lahjakortteja. Lahjakortille voi ostaa tietyn kuvauksen tai arvoa, jolloin lahjansaaja saa päättää mihin kuvaukseen lahjakortti käytetään.

Lahjakortin voi noutaa sopimuksen mukaan studiolta, tai ne voidaan toimittaa sähköisesti pdf-tiedostona.

Löysitkö etsimäsi, tai jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä - vastaan mielelläni!

Seuraatko minua jo instagramissa?


@photography.juliaanajus

Valokuvaaja juliaana jussila

Loisteputki 4 c, 3 krs. 00750 Helsinki

info@juliaanajussila.com / 0504306492